...przeciez wiem, ze .... hmmm.... no wlasnie wiem, ze nic nie wiem w tym temacie
Przecież sam założyłeś ten temat do mówienia sobie DOBRANOC ... więc dlaczego mnie teraz prowokujesz ... już powinieneś wiedzieć, że podatny jestem na takie zaczepki ... Gawron nic nie wie ... dobre.
...przeciez wiem, ze .... hmmm.... no wlasnie wiem, ze nic nie wiem w tym temacie
Przecież sam założyłeś ten temat do mówienia sobie DOBRANOC ... więc dlaczego mnie teraz prowokujesz ... już powinieneś wiedzieć, że podatny jestem na takie zaczepki ... Gawron nic nie wie ... dobre.
alez Ignacu piszac o swojej niewiedzy "w tym temacie" mialem na mysli uczucia Makareona... o ktorych nic nie wiem ... a jak wiem to i tak nic nie powiem.
a Ty przestan na sile szukac kolejnego meczyku ....
alez Ignacu piszac o swojej niewiedzy "w tym temacie" mialem na mysli uczucia Makareona... o ktorych nic nie wiem ... a jak wiem to i tak nic nie powiem.
a Ty przestan na sile szukac kolejnego meczyku ....
Wiedziałem, że oszukujesz ... przecież nie ma takiego tematu, na który Gawron nic by nie wiedział ... nawet jak nie wiesz to będziesz tak długo drążył temat aż się wszystkiego dowiesz.
Wiedziałem, że oszukujesz ... przecież nie ma takiego tematu, na który Gawron nic by nie wiedział ... nawet jak nie wiesz to będziesz tak długo drążył temat aż się wszystkiego dowiesz.
na ten temat meczyku nie bede rozgrywal --- oddaje go walkowerem...
Ja jeszcze spać nie idę ale z Forum się żegnam... Wieczornych wrażeń było mnóstwo... Pozytywnych w związku z meczem, negatywnych dzięki "pokazowi" Mandaryny... Teraz trzeba się zrelaksować .
Dobranoc wszystkim i kolorowych snów!!!
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
Dobranoc --- spadam i raczej przez dwa dni nie odpowiadam... cholerka znowy bede musial zaleglosci nadrabiac --- prosze duzo nie pisac bo Sami bedziecie mieli za duzo czytania jak wroce i odpowiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum