W wątku tym najwięcej do powiedzenia miał chyba Gawron.
On się wydawał ekspertem w tej dziedzinie
Stąd jak teraz na forum pojawia się tekst o powietrzu lub innych gazach to mi zaraz ma myśl przychodzą owe mądre wnioski kolegi Gawrona dotyczące "pierdów".
A jak wszyscy dobrze wiemy - "pierd" to w wyniku też powietrze, tyle, że już nie tak świeże ....
p.s. Wiesz dobrze, ze o tym pomyslalem, ale nie chciało mi sie wierzyc, że takie tłumaczenie przeczytam... dla wyjasnienia czynnosci pierdzenia podpowiem Tobie, ze to nie jest problem i nie ma nic wspolnego z telewizorem choc z tym o czym piszemy cos jednak ma ... dobry pierd nie jest zly... --- a jak nie wierzysz to polecam pewna scene z filmu "Nic śmiesznego"
[ Dodano: Wto Sty 17, 2006 01:02 ]
a i zapomnialem o jeszcze jednym
RoY napisał/a:
W wątku tym najwięcej do powiedzenia miał chyba Gawron.
a zanasz jakis watek, w ktorym nie mialem nic do powiedzenia --- chyba musze troche przystopowac...
A co do TV ... to zależy jakie programy się na nim ogląda
Zgadzam się całkowicie .
U nas w sypialni tv był planowany, ale niestety z braku miejsca jak narazie go nie ma... Ale mi by nie przeszkadzał . Od czasu do czasu w zastępstwie tv oglądamy filmy na laptopie, leżąc wygodnie w łóżeczku .
_________________ Kaffi
"Nie żałuj, że nie spełniły się Twoje marzenia. Pożałowania godnym jest tylko ten, kto nigdy nie marzył." - M. von Ebner-Eschenbach
!!!NEMESIS!!! totalny rekordzista Say my name bitch!
raczej nie --- sledzi onet.pl i artykuly ktore sie tam pojawiaja... byl o tym samym tytule - mnie tez zainteresowal i czytajac go sam sie zastanawialem co o tym inni uwazaja... ja sie kompletnie z wynikami tam podanymi nie zgadzalem... --- a i jeszcze jedno--- badania na ten temat byly we Wloszech a nie w Polsce....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum