u kobiet jest tak samo jak i u mezczyzn ---- sa dobrzy kierowcy, przecietni i pierdoly ...
trzeba byloby badania przeprowadzic jaki procent wsrod kobiet przypada na pierdoly a jaki wsrod mezczyzn ---- tylko jak ocenic, ze dany kierowca jest dobry, przecietny czy pierdola i kto ma tej oceny dokonac...???
mnie odpowiadaloby tylko, gdyby zniknal stereotyp: no tak, baba...
chociaz ostatnio wyprzedzal mnie tuz przed przejsciem dla pieszych jak kobitka za kolkiem.
_________________ (C)
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Pią 20 Sty, 2006
Kobieta za kierownicą jest jak gwiazda na niebie - ty ją widzisz,
ona ciebie - nie
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
mnie odpowiadaloby tylko, gdyby zniknal stereotyp: no tak, baba...
chociaz ostatnio wyprzedzal mnie tuz przed przejsciem dla pieszych jak kobitka za kolkiem.
Jak to jest, że ja i moja żona potrafimy dosyć często wskazać samochody kierowane przez kobiety
Trzeba równocześnie przyznać, że kobiety częściej są kulturalne i "wpuszczają"
Poza tym pomagają zeznając po stłuczce
w mojej ocenie kobiety jeżdża mniej zdecydowanie od mężczyzn, ale za to u mężczyzn częściej zdecydowanie okazuję sie błędne i wtedy skutki są bardziej bolesne. Natomiast kobiety jeżdżą bardzej uważnie chyba jednak trochę wolniej.... Ale to tak uśredniając.
Natomiast nieraz już udało mi sie spotkać dziewczynę czy kobietę, która jeździła bardzo odważnie, pewnie, szybko i bezpiecznie, podobnie jak spotkałem bereciarza jadącego powoli, niepewnie, nieprzewidywalnie....
Tak więc jest sporo wyjątków od reguły przytoczonej przeze mnie na wstępie. Jeszcze raz chciałem podkreślic, że to o czym napisałem na początku to próba wyciągnięcia pewnej średniej....
Nie zgodzę się natomiast z tym, że kobiety częściej wpuszczają.... Mało tego ostatnio powoli zauważam coraz większą ilość kobiet, które jeżdża "na wydrę", choć trzeba oddać kobietom, że chamów za kieronicą jest zdecydowanie więcej wśród mężczyzn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum