Czy ktoś sugeruje, że nie wykupienie AC jest głupotą?
Chętnie podyskutuję
Panie moderatorze - ja się mogę mylić, mogę błądzić, mogę pisać nie na temat ale Tobie to nie przystoi.
Tutaj powinno się o intercyzie pisać a nie o AC
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Czw 16 Lut, 2006
RoY napisał/a:
drew napisał/a:
Czy ktoś sugeruje, że nie wykupienie AC jest głupotą?
Chętnie podyskutuję
Panie moderatorze - ja się mogę mylić, mogę błądzić, mogę pisać nie na temat ale Tobie to nie przystoi.
Tutaj powinno się o intercyzie pisać a nie o AC
A, racja, pomyliło mi się. To przez to, że przez ostatnie trzy ekrany było tylko o AC
Wycofuję pytanie.
_________________ --
drew
[ this text is umop apisdn ]
no dobra --- to teraz o intercyzie... skoro juz Drew sie pojawil
prawda lezy jak zawsze po srodku...
sa plusy i sa minusy.... a jak mawial klasyk - sa plusy dodatnie i plusy ujemne..
w zwiazku z tym "przeciagniecie" kogos na swoja droge czyli przekonanie do wlasnego zdania jest nie do osiagniecia w tym temacie, poniewaz kazdy z nas inaczej pojmuje slowo kochac i kazdemu z nas co innego jest potrzebne do tego, aby sens kochanie mialo.
i jak mawial kolejny klasyk... ale, ale, ale ... po trzykroc ale -- kazdy ma swoje zdnanie i ma prawo go bronic...
przypomne tez, ze czasami bez intercyzy slub moze byc niemozliwy... np. rodzice zabraniaja i juz... ale to chyba z jakims filmem mi sie pomylilo... sorki
ps. pamietajmy rowniez ze prezenty slubne sa juz wspolne... bez intercyzy oczywiscie
...jak rozumiem wnioski dotycza nas jako forumowiczy --- na pierwszy rzut oka bez Ciebie oraz Modliszki...
Eech gawron... Dobrze wiesz, że nie Ciebie ta uwaga dotyczyła... Ani modliszki... Ale każdy człowiek czasami się zapętli, zapędzi sam siebie w kozi róg i nijak nie może z niego wyjść. A jak jeszcze zaczną grać emocje (te złe w szczególności) to głupota gotowa. Ludzie się wzajemnie prowokują i o głupotę, nawet u mądrego łatwo. Wiem, że nie przepadasz za modliszką, ale wczoraj... dokopałeś leżącemu. Wstyd gawron, wstyd.
No to ja tez do intercyzy powrócę.
Skoro budzi ona tyle nerwów, i niektórzy sie na nią nie godzą, to po co właściwie brać ślub??? dla papierka??
Chyba lepiej fundamenty rodziny budować na miłości, a nie na urzędach i jakiś podpisach.
Sorki, ale za nic nie jestem w stanie zrozumieć instytucji małżeństwa w obecnych czasach, jeśli rozwód można wziąć tak samo łatwo jak ślub (las Vegas:):)
_________________ Bajka jest miła słodka i najmilsza z atomówek boi sie ciemności i lubi swojego misia i lubi sie duzo bawić dlatego ma dużo zabawek.
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Drobne Moderatorskie wtrącenie (osobiste ataki proszę wyłączyć z tego wątku).
Destiny (stonuj wypowiedź i nie dokładaj drewna do paleniska)
Do zainteresowanych - jak zuważyła Destiny jest coś takiego jak PW - jak chcecie sobie nawkładać to tam zawsze można, nie angażujcie spokojnych forumowiczów w Wasze osobiste zatargi.
Destiny (stonuj wypowiedź i nie dokładaj drewna do paleniska)
Daj spokój TD dziewczyna w sobotę z nami na ognisko jedzie
a ty jej zabraniasz ćwiczyć podkładania do ognia
tomasz-dominik napisał/a:
nie angażujcie spokojnych forumowiczów w Wasze osobiste zatargi.
Za próżno o jakieś trzy strony wstecz
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
marekneon napisał/a:
Daj spokój TD dziewczyna w sobotę z nami na ognisko jedzie
a ty jej zabraniasz ćwiczyć podkładania do ognia
Ty już Zając dobrze wiesz o co mi chodzi, więc Greka nie udawaj
A co do ogniska ... i aby trzymać się wątku to uważajcie w upojnej atmosferze, aby nieswiadomie nie podpisać ... np. Intercyzy
marekneon napisał/a:
Za próżno o jakieś trzy strony wstecz
Moderator może nie rychliwy, ale stara się być sprawiedliwy ...
Co się odwlecze to nie uciecze.... itd itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum