i aby trzymać się wątku to uważajcie w upojnej atmosferze, aby nieswiadomie nie podpisać ... np. Intercyzy
Jak to śpiewali
Och Ziuta pijany byłem, gdy przed ołtarz prowadziłaś mnie....
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Moderator może nie rychliwy, ale stara się być sprawiedliwy ...
Co się odwlecze to nie uciecze.... itd itp.
Sprawiedliwość post-factum jest bez sensu. A już sposób przyznania drugiego ostrzeżenia w tej konkretnej sprawie... Ja rozumiem że moderatorzy działają mniej lub więcej wspólnie, ale jeden nie powinien zmieniać decyzji drugiego, bo to całkiem niespójne. Skoro M4b zdecydował dać prostokąta Modliszce - tak powinno zostać. I proszę nie posądzać mnie o stronniczość - moim zdaniem ostrzeżenia powinny polecieć do obu, ale skoro inicjalnie zostało wlepione jednej - moim zdaniem to powinno zakończyć sprawę.
I zgodnie z regulaminem teraz ja powinienem zaliczyć flagę za uporczywe komentarze działań moderatorów. Ale - jak już pisałem w testowni - nie będę się powtarzał, wybaczcie.
Kolejna wypowiedź i będzie dla kogoś ostrzeżenie, piszcie sobie na PW.
Przepraszam, że tak powiem z Ziutą było w temacie
Żadnej, aferki nie widzę
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Ostrzeżenie wpisane na konto, nie zgodnie z Twoim życzeniem, ale zgodnie z mimi wczesniejszymi zapowiedziami.
za Ziutę
a teraz chciałabym powrócić do właściwego tematu - ciekawi mnie kto z forumowiczów intercyzę podpisał, przed czy po i dlaczego...?
to pytanie zwłaszcza do jej zwolenników...
_________________ "Piekło wybrukowane jest dobrymi chęciami."
Wspólnota: Meander
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 16 Lut, 2006
Jeżeli dyskusja w tym wątku ma dawać jedynie kolejne Ostrzezenia to nie widzę sensu jego kontynuacji i jeżeli nic się nie zmieni to zostanie on zamknięty.
(Marcinie widzę, że 2 Ostrzezenia to dla Ciebie mało, jak grochem o ścianę )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum