Dla chwilowego zaspokojenia ciekawości przyjmijmy że Modliszka pracuje w kiosku ruchu i ma dostęp doróżnych ciekawych gazet
Tak jest łatwiej
i to w takim wypasiony kiosk z dostepem do netu XXI wiek Panie
A co ty myślisz że dzisiejsze kioski to drewniane budy z XIX w.?
Ten jest ultra nowoczesny
)) i nawet nadgodziny są jak nie uda się wyrobic wymaganej normy i potem siedzi biedna modliszka w jakims zapombnianym kiosku do 3 rano i czeka..a moz ktos kupi Wyborcza?
ja tam najbardziej lubię Wyborczą z Morlin. Z Krakusa mi nie smakuje, o o Constarze wolę nie wspominać
Wspólnota: Pelikanów
Ulica: Pelikanów
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005
Dep napisał/a:
M4b napisał/a:
Tzw. sklep wielobranżowy
aaaa Markiet Jewropa znaczy sie ?
No coś tak a'la ...
_________________ Zmiana podpisu ...
modliszka totalny rekordzista AI - Artificial Intelligence
Wysłany: Sro 20 Kwi, 2005 [b]Z zemsty chciał przejechać dentystę[/b]
Z zemsty chciał przejechać dentystę
Pewien Niemiec próbował przejechać samochodem dentystę, do którego od lat żywił silną urazę, ale realizując swój zbrodniczy plan wybrał niewłaściwą ofiarę.
47-letni mężczyzna nie potrafił wybaczyć dentyście, który w 1992 roku wyrwał mu zdrowy ząb, więc pewnego dnia, po pijackiej imprezie, postanowił wyrównać rachunki i pojechał do przychodni.
Niestety w oczekiwaniu na swojego wroga, przez pomyłkę ruszył samochodem w kierunku innego lekarza, który właśnie kończył pracę. Na szczęście Bogu ducha winny dentysta wyszedł z zamachu z zaledwie kilkoma sińcami i zadrapaniami.
_________________ "zanim język puścisz w taniec
nałóż na mordę kaganiec..."
eee ... z dreszczykiem to jest tak ze miewa źródło w ilości miejsc wiecej .... niż jednym
patrzeć ... i dostrzec
Najpierw trzeba umieć w ogóle otworzyć oczy... a wcześniej chcieć je otworzyć...
a przedtem chcieć patrzeć i co następuje chcieć dostrzegać ale to już stopnie następne w kształceniu na .....
_________________ +===================================+
TRAIN Yourself To Let go of Everything You Fear to Loose Than YOU BE FREE !!!!
+===================================+
A tak na marginesie, nie jeden pies wybrałby Constar, one przecież lubią zielone mięcho
Dep napisał/a:
)) i nawet nadgodziny są jak nie uda się wyrobic wymaganej normy i potem siedzi biedna modliszka w jakims zapombnianym kiosku do 3 rano i czeka..a moz ktos kupi Wyborcza?
ale za to jaka satysfakcja, sprzedac nad ranem w walacym sie kiosku "kicz" ktorym sie wszyscy zaczytuja
modliszka napisał/a:
Dep napisał/a:
ale za to jaka satysfakcja, sprzedac nad ranem w walacym sie kiosku "kicz" ktorym sie wszyscy zaczytuja
eeetam zaraz satysfakcja Kto o 3 rano zakupy robi ?? Jakiś pijany w trzy d..y któremu można wcisnąć każdy chałam za kosmiczną kasę
zaczytuja [/quote]
eeetam zaraz satysfakcja Kto o 3 rano zakupy robi ?? Jakiś pijany w trzy d..y któremu można wcisnąć każdy chałam za kosmiczną kasę [/quote]
i to wlasnie jest sztuka sztuka, ktorej nauczyc sie nie mozna, ktora musi byc wrodzina
modliszka napisał/a:
zaczytuja
eeetam zaraz satysfakcja Kto o 3 rano zakupy robi ?? Jakiś pijany w trzy d..y któremu można wcisnąć każdy chałam za kosmiczną kasę [/quote]
i to wlasnie jest sztuka sztuka, ktorej nauczyc sie nie mozna, ktora musi byc wrodzina [/quote]
Widzisz, jakbym szedł "zagazowany" o 3 nad ranem i "sztuka" chciała by mi cokolwiek sprzedać to bym pewnie kupił dowolny produkt, nawet złamany trzonek od młotka, za kasę równą rocznemu przychodowi średniej wielkości państewka
M4b napisał/a:
Widzisz, jakbym szedł "zagazowany" o 3 nad ranem i "sztuka" chciała by mi cokolwiek sprzedać to bym pewnie kupił dowolny produkt, nawet złamany trzonek od młotka, za kasę równą rocznemu przychodowi średniej wielkości państewka
warto sie zaczaić na siasiada (stac nawet rok )
skoro o 3 nad ranem, taka kase sasiad w spodniach dzwiga
modliszka napisał/a:
M4b napisał/a:
warto sie zaczaić na siasiada (stac nawet rok )
skoro o 3 nad ranem, taka kase sasiad w spodniach dzwiga
Wtedy jestem z reguły dobrze "eskortowany":) Jak już wypadnę z samochodu którym jestem wieziony (na tylnym siedzonku, jak nie przymieżając hrabia Potocki) to czule do domciu jestem prowadzony żebym się nie zagubił w naszym labiryncie osiedlowym
M4b napisał/a:
Wtedy jestem z reguły dobrze "eskortowany":) Jak już wypadnę z samochodu którym jestem wieziony (na tylnym siedzonku, jak nie przymieżając hrabia Potocki) to czule do domciu jestem prowadzony żebym się nie zagubił w naszym labiryncie osiedlowym
jak Ci, z eskory wygladaja tak, jak Ci co kase do firmy X przywożą, to ja nadal obstaje za napadem
modliszka napisał/a:
M4b napisał/a:
jak Ci, z eskory wygladaja tak, jak Ci co kase do firmy X przywożą, to ja nadal obstaje za napadem
Ta eskorta jest jednosoobowa, 160 cm wzrostu, ok. 50 kg wagi .. Ale zadrzeć z nią ... Sam się boję pomimo prawie 40 cm przewagi wzrostu i prawie dwukrotnej przewagi masy ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum