Nie chwaląc się znów byłem najbliżej
Ale tak na serio żal mi znowu zmarnowanej szansy
Boruc –gratulacje
Rasiak – dno
_________________ Pora na dobranoc, bo już księżyc świeci, dzieci idą spać, mis po flaszkę leci
Miś, Miś! Świńska rura nie miś! Pięćset złotych! Pięćset złotych dla mnie nie ma, a sam forsą sra!
Wspólnota: Poduszkowiec
Ulica: Strusia
Wysłany: Czw 13 Paź, 2005
marekneon napisał/a:
Boruc –gratulacje
Polska bramkarzami stoi
Z naszych wyróżniłbym jeszcze Kosowskiego. Starał się jak mógł, ale w pojedynkę meczu nie wygra. (No i asysta).
_________________ Budzi się we mnie zwierzę!
(tylko obawiam się, że to leniwiec)
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
a jak sie nazywa ten zawodnik nasz co to mu pilka poleciala miedzy nogami??? bo to jednak wygladalo nieco dziwnie, ze chlopak nie widzi nadlatujacej pilki?
No i co? I tak najlepszymi lotnikami w Bitwie o Anglię byli polscy piloci
woweq totalny rekordzista to kluczyk czy szczoteczka?
ale to bylo jakis czas temu?? czy to oznacza, ze Polska nie ma dorej reprezentacji w pilce noznej? przeciez to nie jest mozliwe aby w calej Polsce nie bylo dobrych zawdnikow?
...
czy to oznacza, ze Polska nie ma dorej reprezentacji w pilce noznej?
...
Tak woweq. Nie mamy. A powiedziałem to tak sobie. Tak mnie naszło... Ku pokrzepieniu (eeech) serc. Jak przeczytałem na Onecie, że były kanclerz Niemiec Helmut Kohl powiedział iż "Rosja jest i pozostanie najważniejszym sąsiadem Niemiec na Wschodzie" (cytat z http://wiadomosci.onet.pl/1179189,12,item.html ) to zrobiło mi się smutno i dziwnie. My dostajemy wpierdy od naszych wojennych sojuszników dla których tracili życie najlepsi z najlepszych zaś ci co okrutnie oberwali bańki okrzykują swoich katów najważniejszym sąsiadem. Życie, życie. Trochę się śmieję i trochę smucę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum